Restaurant

Sahil Restaurant har dejlige lyse åbne lokaler til selskaber & konferencer. Vil du gerne holde en konferrence eller receptioner for en 30-50 mennesker i nye omgivelser, med en god varm stemning, er Sahil restaurants lokaler indrettet til, at kunne tilstå sådanne formål . Sahils lyse lokale skaber en frisk og glad stemning, der giver et frisk pust til hverdagen.

 

Gennem hele sommeren er der mulighed for at nyde deres måltid ved havnepromenaden da Sahil har udendørs servering. De kan enten vælge at nyde en kold øl, sodavand eller mango lassi, eller vælge at nyde deres måltid helt ude ved vandet. Dette er meget populært blandt restaurantens gæster og det kan derfor være en god ide at bestille bord hvis man vil sikre sig en plads ved vandet

 

Selskaber på 30-50 personer Sahil Restaurant er perfekt til alle former for selskaber, konferencer, møder, receptioner, etc. Sahil Rastaurant har plads til alle typer af selskaber fra 30 til 50 gæster. Sahil Restaurant er fantastisk flot til afholdelse af firma- eller familiefest og vi har stor erfaring i at arrangere sådanne helaftensarrangementer.

 

Selsskabsbestilling (v. over 5 personer) Kontakt os venligst for at reservere bord hvis I er over 5 personer. Vi modtager selskaber op til 50 personer.

topoffers