Restaurant

Indisk restaurant med autentiske smagsoplevelser

Kun 5 min fra Det kgl. teater og Nyhavn med havneudsigt & udeservering Oplev det ægte verdensberømte indiske og pakistanske køkken med opskrifter, som bygger på gamle traditionsrige metoder. I vores indiske restaurant, tilbyder vi blandt andet afholdelse af selskabsarrangementer på op til 30-50 personer i fantastisk flotte omgivelser.

Sahil Restaurant er et familiedrevet madmekka med sjæl og kvalitet. Vi åbnede som den første indiske restaurant i Danmark tilbage i 1978. Herefter er vi blevet nomineret flere gange som Danmarks bedste indiske/pakistanske restaurant.

 

RING +45 33 91 46 46

 

Selskabslokaler og catering - et indisk eventyr til livets fester

Vi har mere end 40 års erfaring i afholdelse af diverse arrangementer og kan derfor være behjælpelig med rådgivning og planlægning ned til mindste detalje. Via vores mangeårige erfaring, med indisk mad, ved vi hvad, der skal til for at sikre en suveræn oplevelse for dine gæster samt sikre, at de får en uforglemmelig oplevelse af indisk mad i positive og stemningsfyldte omgivelser. Har du behov for at få leveret indisk mad direkte til døren, kan du ligeledes trygt benytte dig af vores indiske restaurant i hjertet af København. Vi sørger for lækker indisk mad samt at alt er klappet og klar og du kun skal koncentrere dig om at nyde dine gæster. Spar besværet og lad os danne rammen for familiefesten, receptionen eller andet. Ring og hør om mulighederne på telefon +45 33 91 46 46 eller send en forespørgsel til kontakt@sahilrestaurant.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

 

Takeaway - Spar 10 % på Indisk mad i verdensklasse

Nyd det indiske traditionsrige mad hjemme i stuen i ro og mag og spar samtidigt penge på din bestilling. Vores indiske restaurant tilbyder 10 % rabat på al takeaway. Så er du sulten efter pakistansk eller indisk mad, skal ikke tvivle. Se vores menu her.

 

Pakistansk/indisk restaurant - en oplevelse du sent vil glemme

Mohammed Idris er ejer af Sahil indisk restaurant og ses ofte blandt gæsterne hvor han med sin karakteristiske personlighed, helhjertet sikrer at alle gæster får en god oplevelse. Idris var i sin tid den første restauratør i Danmark der tilbød danskerne indiske retter tilberedt efter originale indiske traditioner. Det viste sig at blive en stor succes selv 41 år efter. Ring til restauranten på telefon +45 33 91 46 46 eller kom ned forbi Havnegade 33.

 

Sahil Restaurant har dejlige lyse åbne lokaler til selskaber & konferencer. Vil du gerne holde en konferrence eller receptioner for en 30-50 mennesker i nye omgivelser, med en god varm stemning, er Sahil restaurants lokaler indrettet til, at kunne tilstå sådanne formål . Sahils lyse lokale skaber en frisk og glad stemning, der giver et frisk pust til hverdagen.

 

Gennem hele sommeren er der mulighed for at nyde deres måltid ved havnepromenaden da Sahil har udendørs servering. De kan enten vælge at nyde en kold øl, sodavand eller mango lassi, eller vælge at nyde deres måltid helt ude ved vandet. Dette er meget populært blandt restaurantens gæster og det kan derfor være en god ide at bestille bord hvis man vil sikre sig en plads ved vandet 

 

Selskaber på 30-50 personer Sahil Restaurant er perfekt til alle former for selskaber, konferencer, møder, receptioner, etc. Sahil Rastaurant har plads til alle typer af selskaber fra 30 til 50 gæster. Sahil Restaurant er fantastisk flot til afholdelse af firma- eller familiefest og vi har stor erfaring i at arrangere sådanne helaftensarrangementer.

 

Selsskabsbestilling (v. over 5 personer) Kontakt os venligst for at reservere bord hvis I er over 5 personer. Vi modtager selskaber op til 50 personer.

topoffers