Kitchen

Køkkenet specialiserer sig i orientalske retter. Sahils køkken bygger på 38 års erfaring med orientalske retter i Danmark. Sahil var den første indiske/pakistanske restaurant i Danmark, som tilbyder retter tilberedt efter rigtige indiske/pakistanske traditioner.

 

Orientalsk, Indisk & Pakistansk køkken. Sahil Restaurant er specialiseret i de krydrede madretter. kokkene hos Sahil er enten indere eller pakistanere, dette gør, at maden bliver tilberedt efter rigtige indiske og pakistanske traditioner. Hos Sahil sørges der for at retterne er krydret helt rigtigt, så der kommer godt med smag ud af råvarene. Sahils chefkok har arbejdet for restauranten lige siden de åbnede i 1978, og er så populær, at restaurenten har kunder der går tilbage i hele tre generationer.

 

Køkkenets karakteristiske karry
I Indien og Pakistan laver man karry fra bunden, som en blanding af mange forskellige krydderier som f.eks. laurbærblade, fennikel, spidskommen, koriander, kardemomme, gurkemeje, chili ingefør og hvidløg. Karry er forskelligt fra årstid til årstid, egn til egn, hjem til hjem og ret til ret. Vores kok er kendt for sin specielle karry, der både kan være stærk og mild. Men som udgangspunkt bliver retterne serveret mellemkrydret. Vi kan tilberede maden præcis efter deres ønske, også i forhold til allergener.

topoffers