Kitchen

Indisk takeaway - få den autentiske smagsoplevelse med hjem

Vi tilbyder 10 % rabat på alle takeaway bestillinger

Slip for besværet med kokkerering af aftensmad og nyd i stedet en klassisk indisk/pakistansk ret baseret på ægte indiske traditioner. Af vores mest populære retter kan nævnes:

  • Butter chicken - Muligvis danskernes mest foretrukne indiske ret! Marinerede kyllingestykker i lækker speciel krydret karry med smør, nødder og tomater
  • Chicken tikka masala - Grillet kylling sprængfyldt med smag i speciel krydret karryflødesovs og tilsat grønpeber og tomat
  • Lamb shahi korma - fantastisk lammekød så mørt at det kan tygges med øjenlågene, tilsat nødder samt kokos og vendt i en lækker krydret karryflødesovs


Se det fulde menukort her.

 

Få leveret din indiske takeaway lige til døren - nemt og hurtigt

Vi samarbejder med Just Eat og du kan derfor få bragt maden ud præcis når det passer dig. Kvaliteten på vores indiske takeaway mad er af absolut lige så høj kvalitet, som hvis du kom og spiste på restauranten. Du vil modtage maden i beholdere specielt udviklet til at holde på varmen, så din mad er frisk, varm og lige til at servere på din egen tallerken.

Overrask evt. kæresten, naboen eller vennerne med lækker indisk mad.

 

Er indisk/pakistansk mad for noget for børn?

Når du bestiller indisk takeaway fra vores indiske restaurant, kan du forvente en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Indisk/pakistansk mad kommer i alle stærkhedsgrader lige fra ikke stærkt til stærkt krydret alt efter behag. Vi har masser af familier med børn der fast gæster vores restaurant samt bestiller indisk takeaway og børnene elsker det!

Det indiske køkken er verdenskendt for deres velsmagende karry og krydderi specialiteter som giver kødet dets lækre smag. Du kan derfor trygt bestille indisk takeaway til dine børn.

 

Fødevareallergi?

Har du fødevareallergi eller er intolerant overfor specifikke fødevarer, er du meget velkommen til at kontakte restauranten, hvor vi kan være behjælpelig med ingredienser.

Vi kan kontaktes direkte på telefon +45 33 91 46 46.

Køkkenet specialiserer sig i orientalske retter. Sahils køkken bygger på 38 års erfaring med orientalske retter i Danmark. Sahil var den første indiske/pakistanske restaurant i Danmark, som tilbyder retter tilberedt efter rigtige indiske/pakistanske traditioner.

 

Orientalsk, Indisk & Pakistansk køkken. Sahil Restaurant er specialiseret i de krydrede madretter. kokkene hos Sahil er enten indere eller pakistanere, dette gør, at maden bliver tilberedt efter rigtige indiske og pakistanske traditioner. Hos Sahil sørges der for at retterne er krydret helt rigtigt, så der kommer godt med smag ud af råvarene. Sahils chefkok har arbejdet for restauranten lige siden de åbnede i 1978, og er så populær, at restaurenten har kunder der går tilbage i hele tre generationer.

 

Køkkenets karakteristiske karry

I Indien og Pakistan laver man karry fra bunden, som en blanding af mange forskellige krydderier som f.eks. laurbærblade, fennikel, spidskommen, koriander, kardemomme, gurkemeje, chili ingefør og hvidløg. Karry er forskelligt fra årstid til årstid, egn til egn, hjem til hjem og ret til ret. Vores kok er kendt for sin specielle karry, der både kan være stærk og mild. Men som udgangspunkt bliver retterne serveret mellemkrydret. Vi kan tilberede maden præcis efter deres ønske, også i forhold til allergener.

topoffers