FORTROLIGHED
Ved bestilling af mad, skal du indtaste dit navn, telefon nummer og leverings adresse, for at vi kan leverer din bestilling. Oplysningerne opbevares og vil ikke blive solgt, udlejet eller videregivet til tredjepart.


LEVERING
Vi ekspederer din ordre og afsender den hurtigst muligt, normalt indenfor 45- 60 min, men ved travle tidspunkter kan der dog gå op til 90 min.
Vi anser, at levering er sket, når du modtager din bestilling fra os.


MISBRUG
Når du fortager en bestilling hos os bliver din IP-adresse registreret. Misbrug medføre politianmeldelse.

BETALING ONLINE
Ved online betaling, betaler kunden indløser gebyr på 1,45% af total beløbet, der er forbundet hermed.
Du kan betale med VISA, VISA Electron, VISA Dankort, MasterCard og Maestro


SIKKERHED
NOnline betaling sker via en sikker SSL- server. På den måde er det kun indløsren, der kan afkode og læse dine kortoplysninger. Dine kortdata bliver således IKKE opbevaret hos os og hverken vi eller uvedkommende kan afkode eller se dem.


FORTRYDELSESRET
Ifølge købeloven er der IKKE fortrydelsesret på menuerne eller andre varer, regnet fra tidspunktet for bestilling. Enhver bestilt vare gør direkte til produktion og anses værende på begyndt.
Stemme de modtagne varer ikke overens med din bestilling, bedes du kontakte os telefonisk med det samme. Ved evt. annullering af en bestilling refunderes hele købs beløbet.


FORBEHOLD
Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og evt. fejl på hjemmesiden. Ved bestilling af udsolgte varer, vi vil kontakte kunden med det samme gøre opmærksom på dette. Vi er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar.


Alle priser på vores varer er i DKK og inkl. moms.

topoffers