OM OS

Da vi åbnede i 1978, var vi den første indisk/pakistanske restaurant i Danmark, som tilbød retter tilberedt efter landets oprindelige traditionsrige opskrifter. Den smagsoplevelse du kan nyde i vores restaurant i dag, bygger derfor på en kompromisløs tilgang til den verdensberømte madtradition i det indisk/pakistanske køkken og 38 års erfaring med orientalske retter i Danmark. Sahil er gentagne gange blevet nomineret som landets bedste indisk/pakistanske af førende eksperter inden for restaurationsbranchen.

 


Alle vores medarbejdere har selv baggrund i den sydasiatiske madkultur, hvilket sikrer, at maden lever op til de originale traditioners høje standard. Sahils chefkok har været med lige fra start da restauranten for første gang slog dørene op.

 


Hos Sahil går vi meget op i at alle gæster oplever den gode stemning i restauranten, og derfor vil man altid opleve vores medarbejdere positive og smilende. Ejeren af Sahil har lagt sin sjæl i restauranten og kan derfor tit ses blandt gæsterne, hvor han personligt sørger for at kvaliteten og den gode service er i top.

 


Sahil er en populær restaurant gennem mange år og en institution blandt etniske restauranter i København, og har kunder der går tilbage i hele tre generationer.
Velbekomme!

topoffers